Šokujúca Zámena manželiek: Od rodičov ju kúpil, keď mala 16 rokov

NETKY.SK • 21 Marec 2022, 11:30 • 2 min
Šokujúca Zámena manželiek: Od rodičov ju kúpil, keď mala 16 rokov

PRAHA - Výměna manželek je relácia, ktorá sa v susedných Čechách teší veľkej obľube. Priestor pred kamerami už dostali mnohí, ktorým sa podarilo divákov šokovať. Inak to nebolo ani v tomto prípade, kde bola hlavnou hviezdou Olina, ktorá prekvapila nielen tým, ako sa jej manželstvo začalo, ale aj stravovacími návykmi.

slovakia

left justify in out

Posledný, a teda najnovší diel relácie Výměna manželek, ktorú vysiela televízia Nova, ukázal divákom ďalšie dve české rodiny. V jednej z nich je vegetariánka Kristýna, ktorú tvorcovia poslali k rodine  Oliny, ktorá pochádza zo Slovenska. Spoločne s manželom Davidom má tri deti – synov Davida, Kristiána a dcéru Chanel. Fungovanie celej rodiny je na pleciach Oliny, ktorá pracuje ako skladníčka. Jej muž je aktuálne nezamestnaný. 

 

img

 

Manželia pred kamerami otvorene hovorili o tom, ako sa zoznámili. Podľa rozprávania si David svoju manželku naložil do auta a odišiel s ňou do Českej republiky. „Kúpil si si ma od mojich rodičov za 25-tisíc. Nehanbi sa...,” poznamenala s úsmevom na perách blondína, ktorá mala v tom čase mala 16 rokov. O rok neskôr už Davidovi porodila prvé dieťa. 

 

img

 

Zvláštny začiatok manželstva nie je to jediné, čím Olina šokovala divákov. Vášnivé reakcie na sociálnych sieťach vyvolali aj stravovacie návyky rodiny. 

 

„Snažím sa ušetriť, ale nejde to. Deti sú stále hladné. Keď ideme do fastfoodu, tak tam naraz utratíme 1 200 až 1 500 korún (približne 50 až 60 €). Kúpime napríklad 30 – 40 hamburgerov a ďalšie prílohy. Ten najmladší syn zje napríklad 10 až 12 hamburgerov naraz,” šokovala svojho dočasného manžela Olina, ktorá spolu so svojou rodinou dokáže prejesť obrovské množstvo peňazí. 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies