Šokujúca správa: Medzi utečencami v Nemecku objavili veliteľa Islamského štátu!

NETKY.SK • 8 Február 2016, 18:26 • 2 min
Šokujúca správa: Medzi utečencami v Nemecku objavili veliteľa Islamského štátu!

BELÍN - Nemeckom otriasla správa o tom, že v azylovom centre v dedine Sankt Johann s 800 obyvateľmi by sa mohol ukrývať nebezpečný terorista.

slovakia

left justify in out

Nemecká polícia urobila raziu v spomínanom cetre na základe informácií tajnej služby. Šokujúca informácia sa potvrdila. V centre sa naozaj nachádzal muž, ktorý sa skrýval medzi utečencami v dedine Sankt Johann. Tento muž je známy ako veliteľ Islamského štátu, ktorý sa chcel v minulosti stať v Sýrii samovražedným atentátnikom, ale jeho brat mu to vyhovoril, uvádza spiegel.de. O niečo neskôr slúžil ako jeden z veliteľov. Hovorí sa o ňom ako o Basámovi. 

 

Svedkovia uviedli, že Basám mal v radoch Islamského štátu dosť veľkú moc a je zodpovedný za smrť niekoľko desiatok ľudí.

 

Basám má 32 rokov a prišiel do Nemecka na jeseň. Der Spiegel upozornil, že pred ním na internete varujú sýrski aktivisti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies