Šokujúca smrť herečky a bývalej wrestlerskej hviezdy WWE

NETKY.SK • 21 Apríl 2016, 19:42 • 2 min
Šokujúca smrť herečky a bývalej wrestlerskej hviezdy WWE

LOS ANGELES – Bývalá herečka a hviezda wrestlingu Joan Marie Laurer, známejšia pod menom Chyna, v stredu zomrela vo veku 45 rokov.

slovakia

left justify in out

Kulturistka a wrestlerka Chyna bola nájdená mŕtva vo svojej posteli v kalifornskom Redondo Beach. Správy o úmrtí pre stanicu ABC7 Entertainment potvrdil jej manažment. Portál TMZ dodal, že jej smrť mohla nastať v dôsledku možného predávkovania, keďže Chyna sa otvorene priznala k problémom s drogami v začiatkoch jej kariéry.

 



Chyna bola jednou z veľkých mien v ženskom wrestlingu. Vyhrala šampionát žien WWE a dokonca sa jej podarilo poraziť aj niekoľko známych mužských wrestlerov ako Triple H, Kurt Angle, Chris Jericho a Jeff Jarrett.

Svet zareagoval na šokujúce úmrtie a mnohí profesionáli opísali Chynu ako "najdominantnejšiu ženskú wrestlerku všetkých čias" a označovali ju za "deviaty div sveta." Chyna sa venovala aj modelingu a účinkovala vo filmoch pre dospelých.

Polícia stále vyšetruje podrobnosti jej smrti.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona