Šokujúca petícia: Pieseň Biele Vianoce je vraj rasistická!

NETKY.SK • 24 December 2015, 16:18 • 2 min
Šokujúca petícia: Pieseň Biele Vianoce je vraj rasistická!

RICHMOND - Reportér Dan Joseph sa rozhodol uskutočniť zaujímavý prieskum. Zostavil petíciu, aby zakázali obľúbenú vianočnú pieseň White Christmas, alebo Biele Vianoce.

slovakia

left justify in out

Redaktor oslovil študentov vo Virginii, ktorí si vypočuli jeho argumenty. Netušili, že ide o recesiu. Dan Joseph získal za jeden deň podpisy veľa študentov. Ten ako dôvod uviedol rasizmus v piesni.  Podľa reportéra a autora petície text v piesni presadzuje to, že Vianoce musia byť biele. “Zastavte belošskú nadradenosť vianočných sviatkov”, uviedol redaktor. Reakcie študentov boli šokujúce. Takmer všetci oslovení podporili jeho vyjadrenia a podpísali petíciu.

 

 

Dan Joseph dokázal študentom nahovoriť, že sám autor piesne Bing Crosby podporil organizáciu Black lives matter (Na čiernych životoch záleží).

 

Petíciu podporilo mnoho študentov. Tí súhlasili s názorom, že pieseň by sa ďalej nemala hrať v rádiach. 

 

Aký bol dôvod toho všetkého? Joseph chcel poukázať na to, ako je vzdelávací systém prekrútený politickou korektnosťou a to sa mu skutočne podarilo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies