Šokovaná prvá dáma Francúzska zostane v nemocnici ešte týždeň

NETKY.SK • 14 Január 2014, 07:54 • 2 min
Šokovaná prvá dáma Francúzska zostane v nemocnici ešte týždeň

PARÍŽ - Partnerka francúzskeho prezidenta Francoisa Hollanda zostane v nemocnici ešte niekoľko dní. Potvrdil to šéf jej kancelárie Patrice Biancone, ktorý pritom ešte v nedeľu hovoril o jej pondelňajšom prepustení.

slovakia

left justify in out

Biancone priznal, že príčinou piatkovej hospitalizácie novinárky Valérie Trierweilerovej sú zverejnené informácie o údajnom milostnom pomere prezidenta s herečkou Julie Gayetovou. Neoficiálna prvá dáma podľa Bianconeho utrpela "veľmi silný emocionálny šok" a mala by v nemocnici zotrvať ešte približne týždeň.

Hollande v piatok pohrozil právnymi krokmi časopisu Closer, ktorý informoval, že má tajnú mileneckú aféru s Gayetovou. Bulvárny týždenník zverejnil zábery ochrankára a muža s prilbou, ktorým mal byť údajne prezident navštevujúci byt Gayetovej neďaleko prezidentského paláca. Hollande nebol nikdy ženatý, no má štyri deti s političkou Ségolene Royalovou. S Trierweilerovou žije od roku 2007.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies