Šok: Vo vrakoch áut náhodne objavených v jazere bolo šesť kostier

NETKY.SK • 19 September 2013, 11:24 • 2 min
Šok: Vo vrakoch áut náhodne objavených v jazere bolo šesť kostier

WASHINGTON - Polícia v americkom štáte Oklahoma našla zvyšky šiestich tiel v dvoch náhodne objavených vrakoch áut v jazere Foss. Môže ísť o ľudí, ktorí boli nezvestní celé desaťročia, uviedla dnes tlačová agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Úrady sa teraz snažia identifikovať nájdené telá pomocou testov DNA. Pôvodne chcela polícia len v jazere vyskúšať nový sonarový prístroj. Pritom sa minulý týždeň našli úplne zhrdzavené a blatom pokryté autá - Chevrolet z roku 1952 a Chevrolet Camaro z roku 1969.

Keď v utorok autá vyťahovali, potápači objavili šesť kostier. Úrady teraz dúfajú, že to pomôže objasniť desaťročia staré prípady zmiznutých osôb, a príbuzných požiadali o DNA. V roku 1969 sa stratili traja ľudia z neďalekej obce Canute a jedným z nich bol aj John Alva Porter. Jeho vnučka vyslovila nádej, že sa vyriešilo tajomstvo zmiznutia jej starého otca.

V prípade auta typu Chevrolet Camaro by mohlo ísť o troch miestnych tínedžerov, nezvestných od roku 1970, uviedli noviny Daily Elk Citian.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies