Šok v rodine Drew Barrymore: Jej nevlastná sestra zomrela na predávkovanie!

NETKY.SK • 27 August 2014, 13:55 • 2 min
Šok v rodine Drew Barrymore: Jej nevlastná sestra zomrela na predávkovanie!

LOS ANGELES - Príčinou úmrtia nevlastnej sestry americkej herečky Drew Barrymore Jessicy, ktorú našli 29. júla mŕtvu v jej aute, bolo neúmyselné predávkovanie.

slovakia

left justify in out

Vyplýva to z výsledkov toxikologických testov, podľa ktorých mala 47-ročná Jessica v čase smrti v tele metamfetamín, alkohol, metadón, tramadol a nordazepam.

 

Bezvládne telo Jessicy Barrymore objavila Marta Lopez, ktorej odstavené auto zablokovalo príjazdovú cestu k domu. Lopez a jej sused Oscar Sandoval si vraj najprv mysleli, že v aute iba zaspala, alebo že v ňom na niekoho čaká. Keď však zistili, že nedýcha, privolali pomoc. Na sedadle spolujazdca a pod nohami zosnulej našli policajti prázdne fľašky od alkoholu a množstvo rôznych tabletiek. 

 

Tridsaťdeväťročná Drew Barrymore, ktorá je známa napríklad z filmov ako E.T. - Mimozemšťan (1982), Nepobozkaná (1999), Tú starú treba zabiť! (2003), 50x a stále po prvý raz (2004) či dvoch snímok o Charlieho anjeloch (2000, 2003), mala so zosnulou nevlastnou sestrou spoločného otca, herca Johna Drewa Barrymorea. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies