Šok v Oktagone MMA! Vémola prišiel o opasok len deň pred titulovým zápasom!

NETKY.SK • 27 Marec 2021, 10:13 • 2 min
Šok v Oktagone MMA! Vémola prišiel o opasok len deň pred titulovým zápasom!

Už dnes večer sa mal uskutočniť superfight organizácie Oktagon MMA medzi šampiónom strednej váhy Karlosom Vémolom a Slovákom Milanom Ďatelinkom. Zápas však niekoľko hodín pred jeho začiatkom ovplyvnili okolnosti, ktoré nečakal asi nikto.

slovakia

left justify in out

Šampión Vémola nesplnil váhový limit do 83,9 kg a počas včerajšieho váženia mal o 0,6 kg viac. Ako prezradil promotér spoločnosti Ondřej Novotný, takáto situácia by sa vo svete MMA dala spočítať na prstoch na jednej ruky a organizácia sa musela vysporiadať so skutočnou raritou.

 

 

Zaujímavosťou je, že „Terminátor“ by mal za normálnych okolnosti ešte jednu hodinu na schudnutie, čo však lekár zakázal. Keďže vyzývateľ Ďatelinka splnil váhový limit ako jediný, do súboja pôjde so šancou získať titul. V prípade, že zvíťazí, stane sa novým šampiónom, ak však triumfuje Vémola, opasok nezíska a od včerajšieho dňa je z neho podľa vyjadrenia Novotného len obyčajný rebríčkový zápasník.

 

Verejnosť okamžite začala diskutovať o psychickom rozpoložení ex-šampióna, s ktorým strata zjavne otriasla, čo je vidieť aj na záberoch. Reakcie oboch aktérov ostro sledovaného duelu nájdete v priloženom videu.

 

 

 

Ak Vémola dokáže triumfovať, stane sa jednotkou v rebríčku a o titul bude musieť bojovať v inom zápase. Navyše príde o časť prémie v prospech súpera. Ako v rozhovore pre idnes.cz prezradil spolumajiteľ spoločnosti Pavol Neruda, pôjde o „desiatky percent“ a keďže je Vémola najlepšie plateným bojovníkom Oktagonu, Ďatelinka získa veľmi zaujímavú čiastku. Odborníci sa zhodujú, že mladý Slovák má dnes obrovskú šancu zažiariť a využiť tak problémy svojho protivníka.

 

Turnaj Oktagon 22 štartuje o 18:00, sledovať ho môžete na Oktagon.tv.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies