Šok v českom futbale: Rozhodca Košec spáchal samovraždu

NETKY.SK • 8 Apríl 2013, 11:50 • 2 min
Šok v českom futbale: Rozhodca Košec spáchal samovraždu

PRAHA - Českú futbalovú verejnosť zasiahla v nedeľu smutná správa. Asistent rozhodcu Josef Košec spáchal z dosiaľ neznámych dôvodov samovraždu, keď svoj život ukončil skokom pod vlak.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťsedemročný arbiter mal byť v sobotu asistentom rozhodcu v zápase 22. kola najvyššej súťaže medzi Olomoucom a Spartou Praha (0:3), ale v poslednej chvíli sa ospravedlnil. O deň neskôr si vzal život na železničnom prejazde neďaleko Roudnice nad Labem, keď vkročil do trate pred rýchlo idúci vlak. O tragédii informoval české médiá bývalý tréner a v súčasnosti športový manažér Hradca Králové Ladislav Škorpil.

Ako uviedol portál iDnes.cz, k samovražde Košeca údajne doviedli problémy s manželkou, s ktorou sa mal rozvádzať. S korupčnými aférami jeho meno médiá nikdy nespájali. Posledným zápasom, ktorý v roli asistenta posudzoval, bol minulú nedeľu duel medzi Teplicami a Slaviou Praha.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies