ŠOK V bruchu ženy našli lekári naozaj niečo nezvyčajné

NETKY.SK • 8 Apríl 2017, 16:35 • 2 min
ŠOK V bruchu ženy našli lekári naozaj niečo nezvyčajné

ST.PETERSBURG - 34-ročná Julia Selina sa chystala na pôrod svojho druhého dieťa. Chcela rodiť prirodzene, ale lekári sa pre isté komplikácie rozhodli pre cisársky rez. Žena lekárom dôverovala a súhlasila. Netušila však, že toto rozhodnutie ju mohlo stáť život.

slovakia

left justify in out

Netrvalo dlho a Julie sa narodil chlapček menom Dim úplne zdravý a plný energie. Jeho matka sa však necítila dobre a jej zdravotný stav sa prudko zhoršoval.

 

"Moje brucho sa veľmi zväčšilo a mala som ho ešte väčšie ako pred samotným pôrodom. Každý pohyb sprevádzala neskutočná bolesť. Nemohla som ani sedieť a kričala som od bolesti. Lekári si mysleli, že po sekcii je to prirodzené," vyjadrila sa Julia.

 

Lekári jej vysvetlili, že po cisárskom reze môže pociťovať spomínané nepríjemnosti a tak tomu neprikladala žiadny význam.

 

obrazok

 

Čerstvá mama sa cítila čím ďalej tým horšie. Dostala hrozné kŕče a vysokú horúčku. Uvedomila si, že jej zdravotný stav je v nebezpečenstve a hľadať pomoc u lekárov, ktorý jej povedali, že je to normálne nemalo význam. Preto sa rozhodla svoj stav konzultovať s inými lekármi. Tí pri vyšetrení našli niečo šokujúce. V bruchu pacientky našli obrovské množstvo zadržiavanej tekutiny a podivný predmet.

 

 obrazok

 

Lekári sa rozhodli pre okamžitú operáciu. Po viac ako piatich hodinách odstránili z jej tela polovicu hnisavej tekutiny a lekársky plášť. Všetci boli v šoku, ako sa tam plášť vlastne mohol dostať. Je evidentné, že lekári, ktorí Julii robili cisársky rez pochybili a ohrozili tak život pacientky.

 

Tá je na šťastie v poriadku a spamätáva sa zo svojho hrozného zážitku. Po tomto asi len tak ľahko nebude dôverovať lekárom.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona