Šok! Slovenskému opernému spevákovi súd za opilstvo vymeral trest 10 mesiacov za mrežami!

NETKY.SK • 23 Máj 2017, 14:34 • 2 min
Šok! Slovenskému opernému spevákovi súd za opilstvo vymeral trest 10 mesiacov za mrežami!

BANSKÁ BYSTRICA – Trest odňatia slobody na desať mesiacov podmienečne za zločin opilstva vymeral Okresný súd v Banskej Bystrici pre 30-ročného operného speváka magistra Igora Bečára zo Šale. Nádejný barytonista spáchal skutok v istej banskobystrickej kaviarni.

slovakia

left justify in out

Bečár 6. októbra 2015 ráno o tretej vošiel do kaviarne na Lazovnej ulici v Banskej Bystrici. Ovplyvnený alkoholom sa dostal do stavu nepríčetnosti a správal sa agresívne, keď ho upozornili, že v kaviarni je uzavretá spoločnosť. Po hosťoch hádzal sklenené poháre, barové stoličky a zo steny strhol televízny prijímač. Speváka hostia spacifikovali a privolali políciu. Majiteľovi kaviarne Bečár spôsobil škodu viac ako 1 600 eur.

O spevákovej vine rozhodol sudca v skrátenom konaní trestným rozkazom. Bečár proti tomu podal odpor a súd musel vytýčiť hlavné pojednávanie. Na dnešnom pojednávaní však odpor zobral späť a tým sa trestný rozkaz stal právoplatným. Skúšobnú dobu podmienečného odsúdenia stanovil súd na pätnásť mesiacov. Na súde Bečár povedal, že okrem spevu sa živí aj vyučovaním hudby.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies