Šok pre politickú scénu vo Venezuele: Zavraždili najmladšieho poslanca aj s manželkou!

NETKY.SK • 3 Október 2014, 06:40 • 2 min
Šok pre politickú scénu vo Venezuele: Zavraždili najmladšieho poslanca aj s manželkou!

CARACAS - Prvé poznatky vyšetrovateľov vraždy najmladšieho poslanca venezuelského parlamentu Roberta Serru (27) a jeho manželky Marie Herrerovej naznačujú, že išlo o plánovaný, úmyselný zločin vykonaný s veľkou precíznosťou. V Caracase o tom dnes informoval venezuelský minister vnútra Miguel Rodríguez.

slovakia

left justify in out

Obete našli s bodnými ranami v noci nadnes bez známok života v ich dome v štvrti La Pastora hlavného mesta krajiny Caracasu. Motív činu zatiaľ nie je známy. Serra, ktorý vyštudoval kriminológiu, bol vo vládnucej socialistickej strane považovaný za jedného z budúcich lídrov. Jeho kolegovia i voliči ho vnímali ako veľmi schopného a vášnivého rečníka.
      

Venezuelský prezident Nicolás Maduro bol správou o hrdelnom zločine šokovaný. Súčasne prisľúbil, že zodpovední urobia maximum pre to, aby páchateľov odhalili a povolali na zodpovednosť. Venezuela patrí medzi najnebezpečnejšie krajiny sveta. Vlani tam podľa informácií nezávislého monitorovacieho centra pre násilie bolo zabitých viac ako 24.000 ľudí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies