Šok pre Oliviu Newton John z Pomády: V jej dome našli mŕtvolu!

NETKY.SK • 20 August 2013, 09:07 • 2 min
Šok pre Oliviu Newton John z Pomády: V jej dome našli mŕtvolu!

BRATISLAVA - Vo floridskom dome austrálskej herečky Olivie Newton-John našli mŕtveho muža. Štyridsaťdvaročného robotníka, ktorého meno úrady nezverejnili, si najala herečka spolu s manželom Johnom Easterlingom, aby pracoval na opravách domu. Podľa miestnych médií muž spáchal samovraždu, no polícia prípad ešte vyšetruje. Šesťdesiatštyriročná herečka kúpila nehnuteľnosť v Jupiter Inlet Colony v roku 2009. Tento rok v máji oznámila, že dom predáva.

slovakia

left justify in out

Olivia Newton-John začínala ako folková speváčka a v polovici 70. rokoch minulého storočia dosiahla úspech s albumami If You Love Me, Let Me Know (1974) a Have You Never Been Mellow (1975). Po filmovom muzikáli Pomáda (1978), ktorý ju preslávil na celom svete, si zahrala v snímkach ako Xanadu (1980), Nebeský pár (1983) alebo Vyrieši to dieťa? (1988). Naďalej sa venovala aj hudbe. Medzi jej najväčšie hity patria skladby I Honestly Love You, Have You Never Been Mellow, Magic, Xanadu (feat. Electric Light Orchestra) alebo Physical. V roku 1992 jej diagnostikovali rakovinu prsníka. Boj s chorobou vyhrala a v súčasnosti sa angažuje v nadácii Olivia Newton-John Cancer and Wellness Centre, ktorej náplňou je podpora ľudí chorých na rakovinu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies