Šok pre kórejského rapera Psy: Na festivale v Cannes mal dvojníka

NETKY.SK • 24 Máj 2013, 13:19 • 2 min
Šok pre kórejského rapera Psy: Na festivale v Cannes mal dvojníka

CANNES - Na aktuálnom medzinárodnom filmovom festivale v Cannes sa objavil dvojník kórejského rappera Psya.

slovakia

left justify in out

Skutočný spevák bol pritom v tom čase v Singapure. Informácia, že sa na známom festivale zaňho niekto vydáva, kórejskú hviezdu veľmi pobavila. "Vyzerá to, že v Cannes je moje druhé ja. Pozdravte ho," uverejnil Psy na sociálnej sieti Twitter. Neskôr publikoval aj fotografiu svojho imitátora.

Francúzsky internetový magazín The Local informoval, že spevákovým dvojníkom je 34-ročný Denis Carré z Francúzska. Tomu sa svojím vzhľadom, okrúhlymi okuliarmi a príznačným outfitom podarilo obalamutiť nielen celebrity, ale aj samotných organizátorov festivalu. Herečka Naomie Harris dokonca zverejnila fotografiu, na ktorej je spoločne s dvojníkom. Imitátor prišiel na festival v sprievode troch bodyguardov a francúzskeho manažéra a podľa informácií denníku New York Post sa počas dvoch dní stihol nielen zabaviť na večierkoch v Cannes, ale objavil sa aj vo vysielaní jedného z francúzskych rádií a podpísal kontrakt o vystúpení na galavečere v Monaku. 

Carré sa za Psya začal prezliekať od minulého roka po tom, čo ho v septembri v Dubline obkľúčili rapperovi fanúšikovia. Ako Psy sa objavoval na rôznych miestach, dokonca dostával za svoje vystúpenia aj honorár. Dvojník rappera priznal, že svojím konaním nechce nikomu ublížiť. "Som si vedomý, že svoj úspech staviam na úspechu niekoho iného. A to ma práve baví." povedal. 

Tridsaťpäťročný Psy, vlastným menom Park Jae-sang, vydal svoj prvý album už v roku 2001. S klipom k svojmu najväčšiemu hitu Gangnam Style sa už dvakrát zapísal do Guinnessovej knihy rekordov - na YouTube má celkovo najviac pozretí (v súčasnosti už viac ako 1,61 miliardy) a tiež najviac ľudí označilo, že sa im video páči. Zo skladby sa stal medzinárodný fenomén, ktorý inšpiroval množstvo imitácií v rôznych kútoch sveta. Psy svoj hit propagoval aj v tých najsledovanejších amerických šou a choreografiu z videa pripomínajúcu jazdu na koni učil množstvo známych osobností.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies