Šok pre fanúšikov UFC: Kontroverzný Conor McGregor oznámil koniec kariéry

NETKY.SK • 20 Apríl 2016, 15:55 • 2 min
Šok pre fanúšikov UFC: Kontroverzný Conor McGregor oznámil koniec kariéry

DUBLIN – Conor McGregor opäť šokoval všetkých športových fanúšikov. Nie však svojimi športovými výkonmi, alebo vyhláseniami o svojich súperoch, ale svojim oznamom na Twitteri.

slovakia

left justify in out

„Rozhodol som sa skončiť mladý,“ napísal 27-ročný šampión v UFC na svojom profile na sociálnej sieti twitter. Fanúšikovia však dúfajú, že ide len o ďalšiu z jeho PR aktivít, alebo niekto mu hackol jeho konto.

 

 

 

Írsky zápasník by sa mal postaviť do okatgonu v júli na akcii UFC 200 opäť proti Nateovi Diazovi, s ktorým pred pár týždňami prehral.

 

McGregor odmietol účasť na promo akciách k UFC 200

Podľa vyhlásenia šéfa UFC Danu Whitea to však vyzerá tak, že McGregorove vyhlásenie o konci kariéry je naozaj pravdivé. Podľa Whitea McGregor odmietol spolupracovať na promoakciách pre akciu UFC 200, ktorá sa má knať 9. júla v Las Vegas.

 

McGregor Podľa Whitea informoval zástupcov UFC, že nebude participovať na reklamnom fotení a ani na tlačových konferenciách.

 

Krátko po McGregorovom oznámení, oznámil koniec aj Nate Diaz: „Môja úloha je splnená, tiež končím.“ Diaz si však pravdepodobne z McGregora uťahoval.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona