Šok pre Evu Mázikovú: Manžel náhle oslepol na jedno oko!

NETKY.SK • 20 Február 2016, 11:22 • 2 min
Šok pre Evu Mázikovú: Manžel náhle oslepol na jedno oko!

BRATISLAVA - Známa speváčka Eva Máziková prežíva ťažké chvíle. Po tom, čo ju nedávno lekárka vystrašila správou, že má rakovinu kože, prišla do jej života ďalšia pohroma. Mázikovej manžel Peter (66) totiž prestal zo dňa na deň vidieť na jedno oko.

slovakia

left justify in out

Rodinu Mázikovú prenasledujú zdravotné ťažkosti. Pred Vianocami sa dozvedela speváčka šokujúcu správu o tom, že má rakovinu kože v oblasti dekoltu. Naštastie to dôsledné vyšetrenia vyvrátili a Eva Máziková si poriadne vydýchla. 

 

Speváčka v poslednej dobe pracuje na jojkárskom sitkome Dovidenia, stará mama. Neprešlo veľa času a do života Evy prišla ďalšia rana. „S manželom sme išli po ceste, keď sa začal sťažovať, že mu niečo spadlo do oka. Prekážalo mu to vo videní,“ priznala Novému Času Máziková, ktorá pri laickej kontrole Petrovho oka nič nenašla. Pár prišiel domov, no jej partner mal stále väčšie problémy so zrakom. „Na pravé oko prestal vidieť. Vyhľadal preto lekárov, ktorí zisťujú, čo mu je,“ dodala vystrašená speváčka. Výsledky vyšetrení ukážu, kedy a či vôbec Petrov zmyslový orgán bude opäť normálne fungovať.

 

Najčastejšou príčinou býva vnútroočné krvácanie alebo odlúpenie sietnice. Pri odlúpení vznikne trhlina a býva aj roztrhnutá cievočka. Ide o náhlu príhodu, pri ktorej pacient má najskôr pocit, že má niečo v oku. Krvácanie zase postihuje najmä diabetikov. Tieto očné problémy si vyžadujú pomerne rýchly zákrok a ide o špecializovanú, nie jednoduchú operáciu náročnú na technické vybavenie, uviedla Marta Ondrejková, prednostka očnej kliniky v Banskej Bystrici.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies