Šok pre divákov TV JOJ: Obľúbený Panelák po siedmich rokoch končí

NETKY.SK • 5 Marec 2015, 10:16 • 2 min
Šok pre divákov TV JOJ: Obľúbený Panelák po siedmich rokoch končí

BRATISLAVA – Toto nikto nečakal! Denný seriál Panelák, ktorý vysiela TV JOJ po siedmich rokoch na obrazovkách končí. Nedávno odštartovala 15. Séria, ktorá bude zároveň aj poslednou. Seriál dá definitívnu bodku za svojím sedemročným pôsobením na televíznych obrazovkách v lete.

slovakia

left justify in out

Pre divákov je to veľké prekvapenie, pretože seriál je stále veľmi populárny. Facebookovú stránku seriálu zaplavili prosby od verných divákov, aby seriál na obrazovkách zostal. Vyzerá to však tak, že prosby ostanú nevyslyšané. „V tejto sezóne uvádzame 15. sériu Paneláku, ktorý za celých sedem rokov patrí k najúspešnejším programom na trhu. V histórii modernej slovenskej televíznej tvorby je to absolútny unikát. Našim divákom však chceme ponúknuť  aj ďalšie seriály, na ktorých už pracujú rôzne tímy autorov, medzi nimi aj Andy Kraus.  Panelák končí v čase, keď je na výslní  a televízia JOJ nevylučuje, že sa o pár sezón vráti na televízne obrazovky. Hercov z Paneláku postupne oslovujeme na účinkovanie v nových formátoch TV JOJ, pretože sme si vedomí, že patria medzi slovenskú hereckú špičku,“ povedala marketingová riaditeľka JOJ Group, Ivana Semjanová.

 

Zrušenie populárneho seriálu potvrdil aj muž, ktorý stojí za jeho vznikom, scenárista Andy Kraus. „Nebolo to ľahké rozhodnutie a zvažovali sme všetky pre a proti. Ale ak sa chceme naplno venovať novým projektom, tak to bolo nevyhnutné. Panelák splnil svoju úlohu, dal šancu na rozbeh mnohým skvelým hercom. Teraz je čas pripraviť niečo nové a verím, že rovnako úspešné,“ povedal pre joj.sk Kraus.

 

Niektorí herci už údajne dostali ponuky na nové projekty. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona