Šok! Otec Beyonce tvrdí, že je úspešná len kvôli svetlej pleti

NETKY.SK • 6 Február 2018, 20:36 • 2 min
Šok! Otec Beyonce tvrdí, že je úspešná len kvôli svetlej pleti

Otec slávnej speváčky Beyonce, Matthew Knowles je presvedčený, že jej úspech je podmienený svetlou farbou jej pleti. On sám je totiž černoch a ako sa sám prezradil, od detstva trpí menejcennosťou.

slovakia

left justify in out

Knowles (66) v rozhovore pre magazín Ebony povedal, že černošskí speváci by boli v rádiách viac hraní, keby mali bielu kožu. "Čo sa týka čiernych žien, kto dá ich hudbu do rádii? Mariah Carey, Rihanna, ženská rapperka Nicki Minaj, moje deti, čo majú všetci spoločné?" spýtal sa rečnícky.

 

Redaktor vyslovil jeho nevyslovenú odpoveď: "Majú svetlejšiu pleť?"  "Myslíte si, že je to nehoda?" dodal Knowles.

 

Priznal, že kolorizmus (zvýhodňovanie ľudí s bielou farbou pleti) ho prenásledoval a formoval od ranného detstva. Narodil sa v Alabame v roku 1952, keď tam bola silná rasová nevraživosť. Dokonca aj jeho vlastná matka sa hanlivo vyjadrovala o čiernych ženách a prízvukovala mu, aby randil iba s bielymi ženami.

 

img

Foto:SITA

 

img

Foto: Youtube

 

Aj ju poslúchol. Všetky jeho priateľky boli buď belošky, alebo mulatky s veľmi svetlým odtieňom pleti. Dokonca aj keď spoznal Tinu - matku Beyonce, myslel si, že je na 100% beloška. Až neskôr zistil, že má černošské korene. "Od detstva ma sprevádzal vnútorný hnev. Bol som čierny muž a biele ženy som podvedome videl ako cestu k zrovnoprávneniu," povedal a zároveň dodal, že už sa naučil toto presvedčenie spochybniť. Afroameričania mu za to vraj tlieskajú a sú radi, že o tom prehovoril.

 

Matthew má s Beyonce (36) a jej mladšou sestrou Solange (31) veľmi turbolentný vzťah. Tinu opustil, keď mala Beyonce len dva mesiace. Potom sa zase objavil, až keď zistil, že je talentovaná speváčka a má silný potenciál. Odišiel z práce, kde predával kancelárske vybavenie, aby sa stal jej manažérom. Stál pri zrode jej prvej kapely Girls Tyme, z ktorej sa neskôr stala Destiny's Child.

 

img

Foto: Instagram

 

Obe dcéry ho v roku 2011 pustili k vode. Beyonce totiž zostila, že jej kradne peniaze a nariadila audit jej financií.

 

Ľudia na Twitteri sa rozdelili na dva tábory. Jedni vidia zakomplexovaného chlapa, ktorý najskôr opustil a potom využil svoju dcéru, pričom ešte degraduje jej talent. Ostatní mu dávajú za pravdu a nepáčia sa im "biele" štandardy krásy.

 

img

 

img

Foto: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona