Šok na palube: Kapitán airbusu zomrel počas letu, s lietadlom núdzovo pristál druhý pilot

NETKY.SK • 6 Október 2015, 08:38 • 2 min
Šok na palube: Kapitán airbusu zomrel počas letu, s lietadlom núdzovo pristál druhý pilot

NEW YORK - Dopravné lietadlo spoločnosti American Airlines letiace z mesta Phoenix v americkom štáte Arizona do Bostonu v štáte Massachusetts, muselo v pondelok núdzovo pristáť v meste Syracuse v štáte New York po tom, ako jeho kapitán počas letu náhle zomrel.

slovakia

left justify in out

Lietadlo doviedol na pristátie druhý pilot. Informovala o tom agentúra DPA. Podľa bostonskej televízie WBZ-TV lietadlo Airbus A320 so 147 pasažiermi a piatimi členmi posádky na palube pristálo v Syracuse po tom, ako druhý pilot ohlásil tamojšej riadiacej veži, že kapitán má závažné zdravotné ťažkosti, a požiadal o povolenie pristáť.

 


Spravodajský portál Syracuse.com uviedol, že spoločnosť American Airlines vyslala do Syracuse náhradnú posádku, ktorá po prevzatí lietadla dopravila cestujúcich do Bostonu. Príčinu smrti kapitána lietadla spoločnosť neuviedla.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona