Šok na futbalovom trávniku: Tínedžer zo Sportingu Cristal skonal pri juniorských testoch

NETKY.SK • 31 Júl 2013, 09:31 • 2 min
Šok na futbalovom trávniku: Tínedžer zo Sportingu Cristal skonal pri juniorských testoch

LIMA - Futbalový tínedžer z peruánskeho klubu Sporting Cristal skonal na tréningovom ihrisku v La Floride počas vstupných testov do juniorského tímu. Informovala o tom agentúra Sinchua.

slovakia

left justify in out

Pre Sporting Cristal je to druhé hráčske úmrtie za posledný týždeň. Pätnásťročný hráč identifikovaný ako Fernando Andre Cardenas Moscol dostal náhly záchvat. Kluboví lekári sa o neho postarali, pokiaľ ho nepreviezli do nemocnice Alameda del Rimac, kde podľahol následkom infarktu.

Tréning po nepríjemnej udalosti zrušili rovnako ako tlačovú konferenciu pred stredajším zápasom so španielskym Atleticom Madrid v rámci turnaja Copa EuroAmericana 2013.

Minulú nedeľu zomrel stopér juniorského tímu Sporting Cristal Yair Clavijo, ktorý dostal infarkt krátko pred koncom stretnutia proti tímu Real Garcilaso del Cusco na štadióne Urcos v peruánskom Cuscu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies