Šok: Martin z Vyvolených sa polial benzínom a podpálil!

NETKY.SK • 17 Apríl 2014, 12:50 • 2 min
Šok: Martin z Vyvolených sa polial benzínom a podpálil!

RIMAVSKÁ SOBOTA – V Rimavskej Sobote sa včera večer podpálil účastník reality show Vyvolení Martin Boháčik (33).

slovakia

left justify in out

Martin sa podľa portálu Rimava.sk podpálil na medzi poschodí bytovky na Ulici L. Svobodu v Rimavskej Sobote. Vyvolený Martin sa údajne polial benzínom a zapálil. Utrpel rozsiahle popáleniny 2. a 3. stupňa na 80% tela.

 

Účastník reality show Vyvolení sa chcel dostať do jedného z bytov, v ktorom býva jeho priateľka. Tá však bola na návšteve u sestry a Martin sa na protest zapálil. Sanitku ihneď zavolali jeho susedia.

 

Polícia v Rimavskej Sobote začala trestné stíhanie pre prečin ublíženie na zdraví. "Muž sa pravdepodobne polial horľavinou a podpálil sa. Utrpel popáleniny tretieho stupňa na 80 percentách povrchu tela a popáleniny dýchacích ciest. Krátko na to bola na miesto privolaná aj policajná hliadka. Policajti horiaceho muža uhasili. Aj napriek rýchlemu zásahu policajtov je mužov zdravotný stav vážny. Prípad je v štádiu vyšetrovania," informovala Faltániová.

 

 

Tridsaťtriročný Martin sa zúčastnil reality show Vyvolený- Som snov, kde sa prezentoval ako bývalý trestanec. Počas súťaže mal niekoľko skratov a po jednom z nich súťaž opustil.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona