Šok: Marianna Ďurianová odchádza z Markízy!

NETKY.SK • 31 Január 2014, 11:42 • 2 min
Šok: Marianna Ďurianová odchádza z Markízy!

BRATISLAVA - Slovenská moderátorka Marianna Ďurianová plánuje koncom februára odísť z televízie Markíza.

slovakia

left justify in out

Tridsaťsedemročná rodáčka zo Žiaru nad Hronom pre túto televíziu pracovala približne 13 rokov. "Televízia Markíza mi dala fantastickú profesijnú aj ľudskú skúsenosť, za čo som veľmi vďačná. Po viac ako trinástich rokoch však nastal čas na zmenu," povedala dlhoročná moderátorka Televíznych novín.

K odchodu sa vyjadril aj generálny riaditeľ Markízy Matthias Settele. "Marianna je skvelá moderátorka a novinárka. Markíza bola jej domovskou televíziou viac ako 13 rokov a my všetci si veľmi vážime jej prácu a nadšenie, ktoré do nej vkladala. Prajeme jej veľa šťastia," vyjadril sa. S Ďurianovej prácou bol spokojný aj riaditeľ Centra spravodajstva a publicistiky Henrich Krejča. "Rešpektujem toto Mariannino rozhodnutie, rád by som jej poďakoval za všetky tie roky práce pre túto televíziu a zaželal jej veľa pracovných úspechov," uviedol. 

Snúbenica podnikateľa Romana Doležaja, s ktorým má syna Romanka, odchádza do Tv Joj. "Veľmi sa teším, že sa Marianna rozhodla prijať ponuku televízie Joj," vyhlásil generálny riaditeľ televízie František Borovský. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona