AKTUALIZOVANÉ Za zdravotnými problémami Karla Gotta je zápal dutín a horných dýchacích ciest!

NETKY.SK • 3 Jún 2017, 08:00 • 2 min
AKTUALIZOVANÉ Za zdravotnými problémami Karla Gotta je zápal dutín a horných dýchacích ciest!

Spevák Karel Gott mal zajtra vystúpiť na Slovensku, nanešťastie, všetko je inak.

slovakia

left justify in out

Správu o vážnom stave najúspešnejšieho česko-slovenského speváka zverejnila obec Ladce, v ktorej mal Gott vystúpiť. Informácia o jeho neprítomnosti fanúšikov zrmútila, nahradiť by ho však mala speváčka Helena Vondráčková.

 

Prekvapením je, že sa stav “Božského Káju” náhle zhoršil, ešte tento týždeň obleteli internet informácie o tom, že sa zúčastnil koncertu nemeckej kapely Rammstein. Spevák sa len pred nedávnom dostal z najhoršieho po operácii brušnej dutiny a ešte predtým vyhral boj nad rakovinou, všetci veria, že rovnako prekoná aj ďalšie zdravotné problémy.

 

Populárny český spevák strávil niekoľko hodín vo Všeobecnej fakultnej nemocnici na Karlovom námestí v Prahe. Podrobil sa tam komplexnému vyšetreniu v súvislosti so zhoršujúcim sa zápalom dýchacích ciest.

 

Hovorkyňa Karla Gotta však dementovala informáciu, ktorá sa predtým objavila na internete a v zmysle ktorej by príčinou odrieknutia spevákovho vystúpenia mala byť jeho hospitalizácia. "Pán Gott nie je hospitalizovaný," zdôraznila Aneta Stolzová, ktorá označila za príčinu zrušenia Gottovho sobotňajšieho vystúpenia na Slovensku zápal dutín a horných dýchacích ciest.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies