Šok: Američan našiel na Google Earth vraždu svojho syna!

NETKY.SK • 20 November 2013, 13:08 • 2 min
Šok: Američan našiel na Google Earth vraždu svojho syna!

RICHMOND - José Barrera pochoval svojho syna Kevina (14) v roku 2009. Iba štrnásťročný chlapec sa stal pred štyrmi rokmi obeťou brutálnej vraždy.

slovakia

left justify in out

Po štyroch rokoch sa Josému Barrerovi opäť vynorili nepríjemné spomienky. Na internete totiž našiel fotografie z miesta činu, na ktorých je vidieť bezvládne telo jeho syna ako leží na zemi. Neďaleko neho je skupinka policajtov. Celý incident zachytil satelit v momente keď Google ukladal snímky zemského povrchu pre Google Earth.

Fotografia je z doby kedy policajti na mieste činu vyšetrujú vraždu mladého Kevina. Pre Josého Barerru to nebol príjemný pohľad. Jeho rodina je v šoku a už požiadali Google, aby fotografiu stiahli.

Google vyjadril nad celou udalosťou ľútosť a rodine prisľúbili, že fotografiu čo najrýchlejšie stiahnu.

Kevina Barreru (14) zavraždili v kalifornskom meste Richmond v roku 2009. Páchateľa polícia nikdy nevypátrala. Pred tým než chlapca zastrelili ho najskôr brutálne zbili.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies