Sojčík, Dlouhý, Hudec a Kompas pokračujú v Trenčíne

NETKY.SK • 17 Máj 2016, 17:38 • 2 min
Sojčík, Dlouhý, Hudec a Kompas pokračujú v Trenčíne

TRENČÍN - Vedenie hokejového klubu Dukla Trenčín sa dohodlo na ďalšej spolupráci s Petrom Sojčíkom, Radkom Dlouhým, Denisom Hudecom a Erikom Kompasom. Sú to hráči, ktorí si obliekali trenčiansky dres aj v minulej sezóne a Dukla si ich služby poistila do konca nasledujúcej sezóny 2016/2017.

slovakia

left justify in out

"S touto štvoricou hráčov sme sa dohodli aj pre nový ročník, rokovania na dobrej ceste sú aj s ďalšou trojicou z minuloročného kádra. Jeho gro by sme chceli mať pokope do začiatku spoločnej letnej prípravy, ktorá odštartuje v júni. Mladší hráči sa dovtedy budú pripravovať pod taktovkou Roba Petrovického," povedal po podpisoch zmlúv generálny manažér Dukly Ján Kobezda.

 

Okrem spomenutej štvorice môže trénerské duo Holaň - Petrovický v nasledujúcom ročníku Tipsport ligy počítať aj s brankárom Cháberom, obrancom Drgoňom a s mladíkmi Andrejom Hatalom, Dominikom Novákom a Oliverom Patakym. Ďalší hráči by mali pribudnúť do kádra v krátkom čase. Informácie zverejnil oficiálny web Dukly.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona