Sofíu Vergaru so snúbencom na Nový rok vyhodili z nočného klubu

NETKY.SK • 3 Január 2013, 12:30 • 2 min
Sofíu Vergaru so snúbencom na Nový rok vyhodili z nočného klubu

Sofíu Vergaru so snúbencom na Nový rok vyhodili z nočného klubu - Celebrity Kolumbijská herečka Sofía Vergara sa na Nový rok pohádala so svojím snúbencom Nickom Loebom. Dvojica slávila príchod roka 2013 v nočnom klube v Miami Beach.

slovakia

left justify in out

img

Kolumbijská herečka Sofía Vergara sa na Nový rok pohádala so svojím snúbencom Nickom Loebom. Dvojica slávila príchod roka 2013 v nočnom klube v Miami Beach. "Nick bol nahnevaný kvôli Chrisovi," uviedol jeden z očitých svedkov. Chris Paciello je bývalý priateľ herečky s temnou kriminálnou minulosťou, ktorý je spolumajiteľom klubu a Vergaru a jej snúbenca hostil vo VIP sekcii. "V skorých ranných hodinách sa Nick a Sofía začali hádať, on sa potom pustil do roztržky pri vedľajšom stole," opisoval anonymný zdroj. "Vergara sa snažila upokojiť situáciu, no potom sa tiež nejako do roztržky zapojila," pokračoval zdroj, podľa ktorého sa herečke v šarvátke dokonca roztrhli šaty. Celú skupinu následne bezpečnostná služba vyviedla von. Podľa ďalších očitých svedkov Vergaru pri bitke nikto neudrel a vraj určite nebola celému incidentu na vine.

Rodáčka z kolumbijskej Barranquilly je známa predovšetkým ako Gloria Delgado-Pritchett z komediálneho seriálu Moderná rodina (2009). Za svoj výkon si vyslúžila dve nominácie na Zlatý glóbus a tri na Emmy a spolu s hereckými kolegami zo seriálu získala dve Screen Actors Guild Awards v kategórii Najlepšie herecké obsadenie komediálneho seriálu. Vergara si zahrala tiež vo filmoch Štyria bratia (2005), Šmolkovia (2011), Silvestrovská noc (2011) či The Three Stooges (2012). V roku 2000 jej diagnostikovali rakovinu štítnej žľazy, z ktorej sa jej podarilo vyliečiť. V roku 2008 ju magazín Maxim zaradil do svojho rebríčka najpríťažlivejších žien sveta na 62. miesto a nechýbala ani v rebríčku 50 najkrajších ľudí magazínu People. 

Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies