Sofía Vergara žaluje firmu zameranú na estetickú medicínu

NETKY.SK • 26 Január 2016, 09:27 • 2 min
Sofía Vergara žaluje firmu zameranú na estetickú medicínu

LOS ANGELES - Kolumbijská herečka Sofía Vergara podala v pondelok na losangeleskom vyššom súde žalobu na spoločnosť Venus Concept, ktorá vyrába produkty estetickej medicíny. Štyridsaťtriročná rodáčka z Barranquilly v žalobe uviedla, že spoločnosť bez povolenia používala jej tvár vo svojich reklamných materiáloch.

slovakia

left justify in out

Vergara taktiež tvrdí, že predstavitelia firmy použili jej meno a podobu na propagáciu svojho masážneho prístroja, ktorý herečka vyskúšala v roku 2014. "Pani Vergara vyskúšala túto technológiu, no nepáčila sa jej. Považuje ju za stratu času aj peňazí v podstate s nulovým efektom. Pani Vergara ju preto už nikdy viac nevyužila a určite ju neschvaľuje ani nesúhlasí so svojou účasťou v medzinárodnej reklamnej kampani na tento produkt," uviedla v žalobe s tým, že vedenie spoločnosti už v minulosti niekoľkokrát požiadala, aby nepoužívali jej meno a tvár. Ako odškodné teraz žiada 15 miliónov dolárov (v prepočte približne 13,87 milióna eur).

 

Sofía Margarita Vergara Vergara je známa predovšetkým ako Gloria Delgado-Pritchett z komediálneho seriálu Moderná rodina (2009). Za túto rolu si vyslúžila po štyri nominácie na Zlatý glóbus a Primetime Emmy a spolu s hereckými kolegami zo seriálu získala štyri Screen Actors Guild Awards v kategórii Najlepšie herecké obsadenie komediálneho seriálu. Zahrala si tiež vo filmoch Štyria bratia (2005), Šmolkovia (2011), Silvestrovská noc (2011), Traja hlupáci (2012), Machete zabíja (2013), Chef (2014) či Divoká dvojka (2015). V roku 2000 jej diagnostikovali rakovinu štítnej žľazy, z ktorej sa jej podarilo vyliečiť. O osem rokov neskôr ju magazín Maxim zaradil na 62. miesto rebríčka najpríťažlivejších žien sveta a nechýbala ani v rebríčku 50 najkrajších ľudí podľa magazínu People. Má tiež hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy. Vlani v novembri sa vydala za amerického herca Joea Manganiella.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona