Sofia Boutella si zahrá v treťom Star Treku

NETKY.SK • 12 Apríl 2015, 11:38 • 2 min
Sofia Boutella si zahrá v treťom Star Treku

BRATISLAVA - Alžírsko-francúzska herečka Sofia Boutella sa objaví v treťom Star Treku. Podľa informácií portálu Deadline.com by sa mala predstaviť v hlavnej úlohe. Zatiaľ však nie je jasné, či stvárni kladnú alebo zápornú postavu.

slovakia

left justify in out

Na scenári novinky sa podieľajú Doug Jung či Simon Pegg, ktorý si v snímke zároveň zopakuje úlohu Scottyho. Toho stvárnil aj vo filmoch Star Trek (2009) a Star Trek: Do temnoty (2013). Pripravované sci-fi, ktoré chcú do amerických kín uviesť 8. júla 2016, nakrúti režisér Justin Lin. Štyridsaťtriročný rodák z mesta Tchaj-pej na režisérskej stoličke vystriedal mexicko-amerického scenáristu Roberta Orciho, ktorý od projektu odstúpil v prvej polovici decembra 2014. Štyridsaťjedenročný filmár sa však na snímke naďalej podieľa ako producent. V novinke sa objavia aj Zoe Saldana, Chris Pine, Zachary Quinto, Karl Urban, Anton Yelchin alebo John Cho.


Sofia Boutella si zahrala vo filmoch ako Horúčka parížskych ulíc (2002), Street Dance 2 (2012), Monsters: Dark Continent (2014) alebo Kingsman: Tajná služba (2014). Venuje sa aj tancu. Účinkovala tiež v reklamách či vo videoklipoch interpretov ako Jamiroquai, Rihanna, Chris Brown, Usher, Michael Jackson, Take That či Madonna, ktorú sprevádzala aj na niekoľkých koncertoch.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies