Šoféroval so zákazom jazdiť, narazil do kolóny

NETKY.SK • 4 September 2014, 11:36 • 2 min
Šoféroval so zákazom jazdiť, narazil do kolóny

BRATISLAVA/KOŠICE - So zákazom jazdiť si sadol za volant Citroënu Jumper a vrazil do stojacej kolóny áut.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatšesťročný Košičan spôsobil nehodu v stredu na Prešovskej ceste v Košiciach. Ako agentúru SITA informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó, vodič sa plne nevenoval riadeniu, nesledoval situáciu v cestnej premávke a narazil do Hondy Accord, ktorá stála pred ním. Pri náraze boli poškodené aj ďalšie dve vozidlá stojace v kolóne. Nikto našťastie nebol zranený, alkohol nezistili ani jednému z vodičov. Vodič Citroënu mal zakázané jazdiť do konca tohto roku. Košičana obvinili z marenia výkonu úradného rozhodnutia. Skončil v cele a v prípade dokázania viny mu hrozí až dvojročný pobyt za mrežami.

Obvinenia z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky si zase vyslúžil ďalší Košičan. Päťdesiatdvaročného Daniela na BMW 318 zastavila hliadka v stredu večer v obci Bidovce v okrese Košice-okolie. Pri dychovej skúške mu policajti namerali 1,09 mg/l alkoholu v dychu, čo je v prepočte 2,27 promile. Zadržali mu vodičské oprávnenie a skončil v cele. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies