Šoférka autobusu stiahla žalobu voči hercovi Matthewovi Foxovi

NETKY.SK • 1 Jún 2012, 18:50 • 2 min
 Šoférka autobusu stiahla žalobu voči hercovi Matthewovi Foxovi

Šoférka autobusu stiahla žalobu voči hercovi Matthewovi Foxovi - Celebrity Šoférka autobusu Heather Bormann z Clevelandu stiahla svoju žalobu proti hercovi Matthewovi Foxovi, v ktorej tvrdila, že ju vlani v auguste napadol a spôsobil jej početné zranenia.

slovakia

left justify in out

img

Šoférka autobusu Heather Bormann z Clevelandu stiahla svoju žalobu proti hercovi Matthewovi Foxovi, v ktorej tvrdila, že ju vlani v auguste napadol a spôsobil jej početné zranenia. Herec, známy predovšetkým zo seriálu Nezvestní (2004 - 2010), na ňu údajne zaútočil po tom, ako ho odmietla vpustiť do prenajatého autobusu, pričom podľa jej slov bol opitý.

"Páchol ako skriňa s alkoholom, ako bar. Povedala som mu 'Prepáč, kamoš, ale toto je súkromná párty. Musíš z môjho vozidla vystúpiť'. Povedala som mu to tri razy. Nepovedal ani slovo, iba na mňa zazeral," uviedla po incidente Bormann. Podľa jej slov sa herec potom začal na ňu zaháňať a udrel ju do hrude a brucha. Pokračoval v útoku, až kým ho neudrela do oblasti úst. Bormann tvrdí, že Fox sa po údere zatackal a narazil do plota, na čo si utrel krv z úst a zaútočil znova. Prípadom sa vtedy zaoberala aj polícia, miestna prokuratúra sa však v septembri nakoniec rozhodla nevzniesť voči 45-ročnému hercovi obžalobu. Šoférkin obhajca od prípadu odstúpil v apríli, pričom uviedol, že jeho klientka nebola schopná poskytnúť mu všetky potrebné informácie a nespolupracovala s ním.

Matthew Fox sa preslávil vďaka seriálu Správna päťka (1994), no diváci a diváčky si ho pamätajú predovšetkým ako Jacka Shepharda zo spomínaného seriálu Nezvestní. Zahral si aj v snímkach Návrat na vrchol (2006) či Uhol pohľadu (2008). Začiatkom mája ho zatkla polícia v Oregone po tom, čo šoféroval pod vplyvom omamných látok a bez vodičského preukazu. Po niekoľkých hodinách v cele predbežného zadržania ho prepustili.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona