Šoféra, ktorý opitý narazil do kočíka s dieťaťom,obvinili

NETKY.SK • 13 Máj 2013, 10:34 • 2 min
Šoféra, ktorý opitý narazil do kočíka s dieťaťom,obvinili

BRATISLAVA - Šoféra, ktorý narazil autom do detského kočíka a namerali mu takmer tri promile, už obvinili z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

slovakia

left justify in out

Dieťa skončilo v nemocnici. Nehoda sa stala v nedeľu krátko po 16:30 v Bratislave. Vodič predtým narazil aj do iného auta a v oboch prípadoch z miesta nehody ušiel. Ako agentúru SITA informoval bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová, 31-ročný vodič VW Passat pri vychádzaní z vedľajšej cesty narazil na Vietnamskej ulici do BMW a ušiel. Vodič BMW unikajúce auto prenasledoval a na najbližšej križovatke ulíc Beckovská - Vietnamská ho zablokoval. Šofér Passatu zaradil spiatočku, začal cúvať, vyšiel na chodník, kde narazil do kočíka s malým dieťaťom, a znovu ušiel. O pár minút ho policajti zadržali na Sputnikovej ulici. Pri dychovej skúške mu namerali 1,39 mg/l alkoholu, pri opakovanej 1,38 mg/l, čo zodpovedá 2,88 promile alkoholu. Obvinený Štefan z Bratislavy je v policajnej cele. Prípad polícia vyšetruje v tzv. super rýchlom konaní.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies