Šofér zapíjal narodeniny, v nemocnici dostal infarkt

NETKY.SK • 3 Február 2015, 10:59 • 2 min
Šofér zapíjal narodeniny, v nemocnici dostal infarkt

BRATISLAVA/POVAŽSKÁ BYSTRICA - Podgurážený oslávenec tak skoro nezabudne na oslavy svojej päťdesiatky. Policajti ho chytili za volantom pod vplyvom alkoholu a pri lekárskom vyšetrení dostal infarkt.

slovakia

left justify in out

Čerstvého päťdesiatnika zastavila hliadka v pondelok nadránom medzi Bytčou a Považskou Bystricou. Žilinčanovi na Felicii policajti namerali 1,27 promile a pri opakovanej skúške 1,29 promile. Šofér sa priznal, že oslavoval "okrúhliny" a zrejme to trochu prehnal. Hliadka ho previezla na vyšetrenie, aby zistili, či môže byť v policajnej cele. V považskobystrickej nemocnici však ošetrujúca lekárka zistila, že muž práve prekonáva akútny infarkt myokardu. Ako uviedla trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová, Žilinčan tak skončil na JIS. Ak by ho nezastavili policajti, tak by s najväčšou pravdepodobnosťou dostal infarkt práve počas jazdy. Aj napriek tomu vodiča za jazdu pod vplyvom alkoholu nad jedno promile čaká obvinenie z ohrozovania pod vplyvom návykovej látky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies