Söderling sa nevráti v Paríži, už by si však trúfol na zápasy

NETKY.SK • 17 Október 2013, 12:56 • 2 min
Söderling sa nevráti v Paríži, už by si však trúfol na zápasy

ŠTOKHOLM - Švédskeho tenistu Robina Söderlinga škrú chýry, že za jeho už viac ako dvojročnou absenciou v súťažnom dianí je diskrétne odpykávanie trestu za doping.

slovakia

left justify in out

"Je nefér, že niektorí ľudia sa v snahe predávať noviny uchyľujú k podobným špekuláciám. Netýka sa to len mňa, ale aj ďalších hráčov, ktorí podobne dlhodobejšie pauzujú zo zdravotných dôvodov," posťažoval sa prostredníctvom TV4 dvojnásobný finalista parížskeho antukového grandslamového Roland Garros (2009 a 2010) Söderling, ktorý naposledy hral v júli 2011 a odvtedy sa dáva dokopy po mononukleóze. 

Dvadsaťdeväťročný bývalý štvrtý muž svetového rebríčka podľa portálu Live Tennis v septembri opatrne uvažoval o prípadnom návrate na prelome októbra a novembra na parížskom halovom turnaji na tvrdom povrchu, medzičasom táto eventualita pominula. "Registrujem však progres. Už by som si trúfol na zápasy, nie však deň za dňom," skonštatoval držiteľ desiatich singlových titulov z hlavného profesionálneho okruhu Söderling. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona