Sociálne opatrenia pre ľudí je heslo pracovného snemu Smeru

NETKY.SK • 23 Máj 2015, 11:04 • 2 min
Sociálne opatrenia pre ľudí je heslo pracovného snemu Smeru

BRATISLAVA – Sociálne opatrenia pre ľudí je heslo pracovného snemu strany Smer-SD, ktorý sa dnes koná v Bratislave. Vládna strana na ňom schváli druhý sociálny balíček. Ide o opatrenia, ktoré majú pomôcť mladým, rodinám i starším.

slovakia

left justify in out

Snem otvorila hymna SR. Sobotňajší pracovný snem Smeru-SD riadi ako predsedajúci Pavol Paška. Pašku do tejto funkcie navrhlo predsedníctvo. Delegáti ho za predsedajúceho schválili. Paška je podpredseda strany. V novembri po kauze nákupu CT prístroja pre piešťanskú nemocnicu odstúpil z pozície predsedu Národnej rady SR a vzdal sa poslaneckého mandátu. Silnú pozíciu v strane si však udržal. Predsedajúcim bol aj na výročnom sneme, ktorý sa konal tesne po jeho odchode z parlamentu. To, aby Paška viedol snem, navrhol Robert Fico. „Ľudia čakajú na výsledky snemu,“ povedal Paška po úvodnom hlasovaní. Zároveň konštatoval, že pozvaných bolo 280 delegátov, z nich prišlo 253.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona