Soči zatiaľ nepotrebuje uskladnený sneh

NETKY.SK • 20 Január 2014, 13:42 • 2 min
Soči zatiaľ nepotrebuje uskladnený sneh

SOČI - Počasie v dejisku zimných olympijských hier 2014 v ruskom Soči zatiaľ nerobí starosti organizátorom prestížneho športového podujatia.

slovakia

left justify in out

Podľa agentúry RIA Novosti prezident Ruskej federácie Vladimír Putin informoval, že v súčasnosti v prímorskom letovisku a priľahlých kopcoch zodpovední pracovníci nezaznamenali odchýlky v porovnaní s minulosťou. Rusi preto zatiaľ neplánujú pokusy o ovplyvnenie počasia, no počas ZOH podobné kroky ani nevylučujú. "Nič nebudeme robiť," povedal Putin a pokračoval: "V minulosti sme mohli sledovať mnohé súťaže, napríklad v behu na lyžiach, ktoré sa konali na úzkom páse snehu a okolo sa zelenala tráva. No tu, sláva Bohu, niečo také nemáme. Verím, že ani mať nebudeme." Vicepremiér Dmitrij Kozak doplnil, že v súvislosti so ZOH 2014 organizátori zakonzervovali približne 700-tisíc kubických metrov snehu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies