Sobotka: Žiaden miliardár neobhajuje záujmy ľudí s priemernými príjmami

NETKY.SK • 11 Február 2017, 17:52 • 2 min
Sobotka: Žiaden miliardár neobhajuje záujmy ľudí s priemernými príjmami

PRAHA - Ústredný výkonný výbor ČSSD dnes na svojom zasadnutí odporučil na schválenie dlhodobý program strany, ktorý zdôrazňuje zvyšovanie miezd zamestnancov, kvalitný život občanov a bezpečnosť.

slovakia

left justify in out

Citoval server Novinky.cz premiéra a predsedu ČSSD Bohuslava Sobotku, ktorý pri tejto príležitosti vyhlásil, že žiaden miliardár nebude obhajovať záujmy ľudí s priemernými príjmami, na rozdiel od sociálnej demokracie.

 

"Platí, že sociálna demokracia je tu od toho, aby obhajovala záujmy zamestnancov, seniorov, rodín s deťmi, ľudí s priemernými príjmami. Záujmy ľudí s priemernými príjmami neobhajujú miliardári, ale sociálne demokracia," povedal Sobotka.

 

ČSSD navrhuje daňovú progresiu, odmieta privatizáciu zdravotníctva a verejných služieb i platené školstvo. "Chceme, aby človek, bez ohľadu na to, či sa narodil v chudej alebo bohatej rodine, mal šancu uspieť," dodal Sobotka.

 

Vyjadril sa aj k odlivu členov ČSSD, ktorých vlani ubudlo 20.349. Chce urýchliť prijímanie nových členov, informovali Novinky.cz.

 

Dlhodobý program ČSSD, o ktorom sa dlho diskutovalo, dostane na schválenie marcový snem strany.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies