Soares by si stavil na Bryanovcov proti Federerovi a Nadalovi

NETKY.SK • 17 December 2013, 11:14 • 2 min
Soares by si stavil na Bryanovcov proti Federerovi a Nadalovi

BRASÍLIA - Brazílsky deblový špecialista Bruno Soares sa ohradil voči nedávnym znevažujúcim poznámkam bývalého amerického tenistu Johna McEnroa na adresu štvorhrárov.

slovakia

left justify in out

"Nesúhlasím s ním, tie vyjadrenia boli trochu nešťastné. Značne rozumie tenisovému odvetviu a vníma posun, ktorý nastal od jeho éry, ale keď hovorí o štvorhre, akoby bral na vedomie len slabších hráčov. Rád by som ho videl vracať forhend Fernanda Verdasca. V jeho časoch čosi také neexistovalo, hra bola oveľa pomalšia. Zmenilo sa to," povedal pre Tennis News Brasil 31-ročný tretí muž deblového renkingu Soares. 

Juhoameričan má v porovnaní s McEnroom opačný názor na to, ako by dopadol zápas amerických lídrov svetového rebríčka deblistov so Švajčiarom Rogerom Federerom a Španielom Rafaelom Nadalom: "Stavil by som všetky peniaze na Boba a Mika Bryanovcov. Naozaj nechápem, prečo si ich zobral na mušku. Postavte dvoch najlepších v histórii štvorhry proti dvom najlepším singlistom, bude to príťažlivá výzva." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies