So Zacom Efronom si zahrá herečka z videa k piesni Blurred Lines

NETKY.SK • 1 August 2014, 18:23 • 2 min
So Zacom Efronom si zahrá herečka z videa k piesni Blurred Lines

USA - Americká modelka a herečka Emily Ratajkowski si zahrá po boku kolegu Zaca Efrona v pripravovanej snímke We Are Your Friends.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom portál Deadline.com. Herečka, ktorá sa objavila vo videoklipe k skladbe Blurred Lines speváka Robina Thickeho, súhlasila o účinkovaní v snímke o dídžejovi Coleovi, ktorý si musí vybrať medzi láskou, lojálnosťou a svojou budúcnosťou. O réžiu drámy sa postará Max Joseph, ktorý sa podieľal aj na scenári podľa predlohy producenta Richarda Silvermana. Nakrúcanie by sa malo začať 18. augusta.

 

Emily Ratajkowski na seba upozornila účinkovaním v spomínanom videoklipe Robina Thickeho. Odvtedy sa objavila na obálkach známych magazínov, získala aj rolu vo filme Davida Finchera Stratené dievča (2014). Diváci ju budú môcť vidieť aj v snímke Entourage (2015). Okrem videoklipu k piesni Blurred Lines si zahrala aj v klipe kapely Maroon 5 či Taia Cruza.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona