So starým rokom sa v Košiciach prišli rozlúčiť tisíce ľudí

NETKY.SK • 1 Január 2015, 06:30 • 2 min
So starým rokom sa v Košiciach prišli rozlúčiť tisíce ľudí

KOŠICE - Ani mrazivé počasie nezabránilo tisícom Košičanov, najmä z radov mladej generácie, aby sa prišli rozlúčiť so starým rokom na Hlavnú ulicu k Immaculate.

slovakia

left justify in out

Silvestrovské oslavy a vítanie nového roka vyvrcholili polnočným sedemminútovým pyromuzikálnym ohňostrojom.
     

Hudobno-zábavná a tanečná show sa odohrávala pri súsoší Immaculata od 20.00 h. Posledné sekundy starého roka odrátaval s oslavujúcimi aj primátor Richard Raši, ktorý obyvateľom zaželal veľa šťastia a úspechov v novom roku. "Košice majú za sebou úspešný rok. Už nie sme len mestom kultúry, ale najdynamickejšie sa rozvíjajúcim mestom, ktoré má pred sebou obdobie nevídaných investícií," uviedol Raši.
     

V ponuke silvestrovského programu boli napríklad Gipsy Kings Revivals, Danka start band, cimbalová hudba a Železiar. Zlatým klincom bolo vystúpenie populárnej skupiny Vidiek. Podľa informácií z magistrátu oslavy vyšli mestskú pokladnicu do 10.000 eur.
     

Súčasťou osláv bol opätovne aj Detský Silvester so zábavným programom, ktorý sa konal v stredu (31.12.) dopoludnia v priestoroch Historickej radnice.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona