So selfie opatrne! Dievčina sa chvastala na Facebooku. okradol ju vlasntý kamarát

NETKY.SK • 25 November 2015, 17:00 • 2 min
So selfie opatrne! Dievčina sa chvastala na Facebooku. okradol ju vlasntý kamarát

PERTH - Mladá žena z Austrálie doplatila na zdieľanie svojho života na Facebooku a jej šťastný pocit z výhry sa premenil na nočnú moru. Chantelle z austrálskeho Perthu si na konských dostihoch v Melbourne Cup vsadila dvadsať dolárov (13 eur) na koňa menom Princ z Penzance, pričom jeho šance na výhru boli 1 ku 101. Zázrakom vyhrala, čo znamenalo odmenu 825 dolárov (543 eur).

slovakia

left justify in out

Ako je dnes v móde, Chantelle sa so svojím úspechom okamžite pochválila na Facebooku. Na selfie zapózovala aj s výherným tiketom, pričom na zábere bolo zreteľne vidno aj čiarový kód lístka, čo jeden z jej "kamarátov" využil na to, aby ho vytlačil a vybral si jej výhru v automate. 

 

"Predtým som nikdy nestávkovala, ale s priateľmi sme si povedali, že to vyskúšame. Vsadila som na zopár koní a Princ z Penzance vyhral. Bola som veľmi šťastná. Chvíľu nato som si išla vybrať výhru a bolo mi povedané, že si ju už niekto nechal vyplatiť," povedala sklamaná Chantelle. 

 

Keďže jej profil na sociálnej sieti si smú prezerať len jej priatelia, domnieva sa, že ju okradol práve niekto z nich. "Tomu úbožiakovi, ktorý sa nazýva mojím priateľom, a použil moju fotku na to, aby vybral moju výhru, odkazujem, že je to obyčajný ču*ák. Pokazil si mi celý deň!" napísala. 

 

Polícii sa podarilo zistiť, kde bola výhra uplatnená a vraj už čoskoro odhalí aj samotného zlodeja. Ponaučenie znie: So selfíčkami opatrne, môžu vás vyjsť draho.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies