Snúbenicu opustil krátko pred svadbou. Keď zistil, čo sa s ňou stalo, musel sa rozplakať

NETKY.SK • 13 Október 2017, 17:56 • 2 min
Snúbenicu opustil krátko pred svadbou. Keď zistil, čo sa s ňou stalo, musel sa rozplakať

Opustená nevesta, pojem ako s tragikomédie a veľmi nepríjemná nočná mora. Pre Katy sa to však stalo realitou.

slovakia

left justify in out

Katy sa po 9 rokoch harmonického vzťahu zasnúbila s „mužom jej života.“ Ten ju však nečakane opustil len tri mesiace pred svadbou, ktorá už bola naplánovaná do detailu a z časti aj zaplatená. Po takmer 10 rokoch údajne zistil, že nie je tá pravá.

 

Každú ženu by to pochopiteľne ranilo najhlbšie ako sa len dá. Katy to však s gráciou ustála, aj keď to iste nebolo také ľahké.

 

Namiesto plakania a sebaľútosti urobila veľký životný krok. V práci dala výpoveď, popredávala celý svoj majetok, dom, auto, všetky iné haraburdy a vydala sa na cestu po svete.

 

Prešla cez Himaláje, vyšla na sopky v Čile, prežila v thajskej džungli a kadečo iné. Svoje jedinečné zážitky zdieľala na svojom cestovateľskom blogu Not Wed Or Dead. Ten si získal veľkú popularitu aj vďaka jej smutnému príbehu.

 

 

Katy sa na cestách srdce hojilo omnoho rýchlejšie.  Napísala tri knihy s titulom "The Lonely Hearts Travel Club" (Cestovateľský klub osamelých sŕdc), ktoré sa úspešne predávajú.

 

 

Maybe it was a little optimistic taking 3 novels away on our first family holiday... I managed to get through one whole chapter 😂 Reading time is a luxury I took for granted pre-baby but I'm determined not to lose my inner bookworm especially as there are some cracking books on my TBR pile! Any free moments I get you'll find me lolling at #BigSexyLove by @kirsty_greenwood. I almost don't want it to end it's SO good! 🏙My agent @mushenska recommended #thehateugive by Angie Thomas which looks right up my street. 👌 I CANNOT wait for the release of #TheHyggeHoliday by the hilarious @rosiebbooks, who always serves up gorgeous rom-coms. 💗Then finally, #IHeartForever by @lindseykelk is taunting me to read just One. More. Page. I'll be gutted to say goodbye to Angela & the I heart crew 😭 But I'm super excited as I get to meet & quiz Ms Kelk on all things books as she pops into Waterstones Liverpool for her book tour on Monday!! 🙌📚 What's on your weekend reading list??

Príspevok, ktorý zdieľa Katy Colins (@notwedordead),

 

S novým životom prišiel aj nový chlap, novinár John Skiddly, ktorý pred svadbou neutiekol. Dokonca už priviedli na svet aj rozkošnú dcérku. Katy tak teraz žije vysnívaný život, zatiaľ čo je bývalý je opäť sám. Fešanda, pre ktorú skvelú ženu opustil, ho poslala k vode.

 

Ponaučenie: Nikdy neopusti niekoho, koho miluješ pre toho, kto sa ti páči, pretože ten kto sa ti páči, ťa opustí pre toho, koho miluje. 

 

 

 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona