Snúbenica Antonyho Costu zo skupiny Blue čaká dieťa

NETKY.SK • 29 December 2013, 14:16 • 2 min
Snúbenica Antonyho Costu zo skupiny Blue čaká dieťa

BRATISLAVA - Tridsaťdvaročný spevák sa aj vďaka tomu cíti najšťastnejší, aký bol.

slovakia

left justify in out

Anglický spevák Antony Costa, známy najmä ako člen chlapčenskej skupiny Blue, čaká so snúbenicou Rosannou Jasmin dieťa. Dvojici, ktorá sa zasnúbila zhruba pred týždňom, by sa malo prvé bábätko narodiť v júni. V rozhovore pre nedeľník Sunday Mirror Costa prezradil, že je najšťastnejší, aký kedy bol. "Je to ten najlepší vianočný darček, ktorý som kedy dostal. Budem otcom s mojou životnou láskou," povedal 32-ročný spevák. "V živote som urobil veľa hlúpostí, ale teraz som naozaj najšťastnejší. S chalanmi sme vydali album a sme na turné. S Rosanna ešte čakáme dieťa, je to ako keby sa vo všetkom darilo," s nadšením pokračoval. Costa, ktorý už má deväťročnú dcéru Emilie z predchádzajúceho vzťahu, sa o tehotenstve partnerky dozvedel pritom ešte v októbri, keď mu poslala fotografiu tehotenského testu.

Skupina Blue, ktorej členmi sú okrem Costu aj Duncan James, Lee Ryan a Simon Webbe, vznikla v roku 2000. Postupne vydala tri štúdiovky All Rise (2001), One Love (2002) a Guilty (2003), s ktorými sa jej podarilo dobyť britský albumový rebríček. Po pauze medzi rokmi 2005 a 2009, počas ktorej vydali aj päť kompilačných nahrávok, pripravili pre svojich fanúšikov novú štúdiovku s názvom Roulette (2013). Medzi najznámejšie hity Blue patria U Make Me Wanna, Breathe Easy, One Love či Get Down. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies