SNS vyzýva predstaviteľov SMER-u a HLAS-u, aby iniciovali mimoriadnu schôdzu Národnej rady

NETKY.SK • 27 Marec 2021, 15:27 • 2 min
SNS vyzýva predstaviteľov SMER-u a HLAS-u, aby iniciovali mimoriadnu schôdzu Národnej rady

Mimoparlamentńa Slovenská národná strana vyzýva Roberta Fica a Petra Pellegriniho, aby ich politické strany bezodkladne iniciovali mimoriadnu schôdzu Národnej rady Slovenskej republiky.

slovakia

left justify in out

"Sme  svedkami porušovania Ústavy SR. Prezidentka Slovenskej republiky vyzvala Igora Matoviča, aby odstúpil. Je zrejmé, že prekročila svoje kompetencie, pretože prezidentka Slovenskej republiky mala vystúpiť v Národnej rade SR, osloviť poslancov a jedine poslanci môžu vysloviť nedôveru Igorovi Matovičovi," uvádza strana SnS v ich stanovisku v tlačovej správe a na sociálnych sieťach.

 

Slovenská národná strana vyzýva Roberta Fica a Petra Pellegriniho, aby ich politické strany bezodkladne iniciovali...

Uverejnil používateľ Slovenská národná strana Sobota 27. marca 2021

 

"Vyzývame Roberta Fica a Petra Pellegriniho, aby podali návrh na mimoriadnu schôdzu na vyslovenie nedôvery Igorovi Matovičovi. Veríme, že na tejto schôdzi vystúpi prezidentka SR so správou o stave v spoločnosti a vysvetlí poslancom NRSR, že Igor Matovič nemôže byť ďalej premiérom," uvádza ďalej v príspevku s tým, že veria, že sa v Národnej rade Slovenskej republiky nájde 76 poslancov, ktorí vyjadria nedôveru Igorovi Matovičovi.

 

"Matovič demisiu nikdy nepodá. Je to jediná právna cesta, ako táto vláda môže skončiť," uvádza SnS na záver.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies