SNS vyzýva Igora Matoviča, aby zverejnil zvukové nahrávky z rokovania vlády z 3. 3. 2021

NETKY.SK • 10 Marec 2021, 12:12 • 2 min
SNS vyzýva Igora Matoviča, aby zverejnil zvukové nahrávky z rokovania vlády z 3. 3. 2021

SLOVENSKO - Slovenská národná strana vyzýva predsedu vlády, aby zverejnil zvukové nahrávky z rokovania vlády.

slovakia

left justify in out

SNS sa obracia so svojou výzvou aj na médiá, aby požadovali takúto zvukovú nahrávku. Predseda vlády sa v minulosti netajil tým, že nemá problém zverejniť akúkoľvek zvukovú nahrávku a urobil tak v minulosti pri zásadnom hlasovaní o opatreniach proti Covidu.

 

img

 

Všetky zvukové nahrávky na Úrade vlády sú zaznamenané a archivované a majú byť verejne prístupné. Slovenská národná strana vychádza z medializovaných informácií, že na predmetnom rokovaní došlo k slovným hádkam a hrubým vulgarizmom.

 

"Ak to tak nie je, vyzývame vládu, aby zverejnením týchto nahrávok vyvrátila podozrenie, že rokovanie vlády sa zmenilo na krčmovú debatu. Veríme, že sa k našej výzve na zverejnenie zvukových nahrávok pridajú aj médiá, z ktorých bude zrejmé, či klame Richard Sulík, či Igor Matovič, resp. minister Naď, aby sa verejnosť dozvedela pravdu," povedala strana SNS.

 

Podobný článok: Strana SNS ďakuje premiérovi Matovičovi, Sputnik V je už na Slovensku

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies