SNS referendum o rodine podporuje a víta, SDKÚ-DS odporučí zúčastniť sa

NETKY.SK • 18 Január 2015, 14:11 • 2 min
SNS referendum o rodine podporuje a víta, SDKÚ-DS odporučí zúčastniť sa

BRATISLAVA - Slovenská národná strana (SNS) referendum plne podporuje a víta ho. SDKÚ-DS odporučí zúčastniť sa na referende "z demokratického princípu".

slovakia

left justify in out

V hnutí NOVA ešte oficiálne stanovisko nepadlo. Lídri politických strán to uviedli v diskusnej relácii TA3 V politike.
      

Predseda SNS Andrej Danko uviedol, že vďaka referendu má Slovensko jedinečnú možnosť ukázať EÚ svoje hodnotové veci. SNS má v prípade referenda podľa neho jasný postoj. "Nepoznám nikoho v SNS, kto by vo všetkých troch otázkach neodpovedal áno," uviedol Danko.
      

Zúčastniť sa na referende o rodine chystá aj líder hnutia NOVA Daniel Lipšic. V strane podľa neho ešte nepadlo rozhodnutie o prípadom odporúčaní smerom k referendu, on osobne však bude odpovedať vo všetkých otázkach kladne. "Mrzí ma diskusia, ktorá sa z oboch strán spustila, myslím si, že referendum nie je namierené proti nikomu, ani proti ľuďom s homosexuálnou orientáciou," uviedol Lipšic.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies