SNS oficiálne nepodporí žiadneho kandidáta na primátora Žiliny

NETKY.SK • 8 Október 2010, 06:50 • 2 min
SNS oficiálne nepodporí žiadneho kandidáta na primátora Žiliny

SNS oficiálne nepodporí žiadneho kandidáta na primátora Žiliny

slovakia

left justify in out

img

Slovenská národná strana (SNS) oficiálne nepodporí ani jedného kandidáta na primátora Žiliny. Pre TASR to uviedol predseda SNS Ján Slota.
„Ale, aby som nebol príliš veľký alibista, ja osobne, ale to hovorím ako osoba, mne je najprijateľnejší Igor Choma,“ povedal Slota.
V novembrových komunálnych voľbách líder národniarov predpokladá, že SNS obháji minimálne rovnaké percentá ako v minulých voľbách. „A dovolím si tvrdiť, že budeme mať asi o niečo viac primátorov a starostov,“ skonštatoval Slota.
Na margo volebných koalícií v obciach a mestách zdôraznil, že komunálna politika je absolútne odlišná od parlamentnej. „Keď v niektorom meste treba kanalizáciu alebo vodovod, tak ja si myslím, že tam na politickom tričku nezáleží. Je to viac o potrebách ľudí a nie o tom, či tu budeme rozprávať o dekriminalizácii drog ako SaS alebo ďalšie hlúposti, ktoré mali niektoré politické subjekty v predvolebnom parlamentnom zápolení,“ uzatvoril Slota.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona