SNS obviňuje OĽano-NOVA, že disponuje tajným materiálom Úradu vlády

NETKY.SK • 10 August 2017, 07:58 • 2 min
SNS obviňuje OĽano-NOVA, že disponuje tajným materiálom Úradu vlády

BRATISLAVA - Slovenská národná strana je presvedčená o tom, že strana OĽaNO-NOVA disponuje tajným materiálom z Úradu vlády.

slovakia

left justify in out

SNS stojí za vyjadreniami podpredsedu strany Jaroslava Pašku, ktorý v utorok avizoval, že na pôde Úradu vlády SR už pripravujú kroky proti národniarom. Vyplýva to z vyjadrení predsedu stranu Most-Híd Béla Bugára.

 

"Je na počudovanie, ako môže hnutie Oľano-NOVA disponovať tajnými materiálmi z Úradu vlády SR," informovala riaditeľka kancelárie predsedu SNS Andreja Danka Zuzana Škopcová. "Naskytuje sa tu možnosť, že za takýmito podprahovými hrami nie je nikto iný ako mediálny poradca pána Roberta Fica a poslanec NR SR za Smer-SD Erik Tomáš," doplnila Škopcová.

 

"Ako je možné, že jednoduchí ľudia ako Veronika Remišová nachádzajú na stole materiály, ktoré vychádzajú z precíznych analytických materiálov, s ktorými nemá ako disponovať," odcitovala Andreja Danka. Podľa SNS tak vzniká u niektorých jej členov pocit koordinácie, ktorý sa mal začať od príchodu Erika Tomáša na Úrad vlády.

 

Predseda Most-Híd Béla Bugár vyzval koaličných partnerov, najmä SNS, aby prevzala zodpovednosť, pričom reagoval na utorkové vyjadrenia pána Pašku, ktoré viedli ku koaličnej kríze. Jeho výroky považuje za neférové a nepravdivé. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies