SNS ešte nerozhodla, či podporí zvolenie poslancov ĽSNS do vedenia výborov

NETKY.SK • 1 Apríl 2016, 15:18 • 2 min
SNS ešte nerozhodla, či podporí zvolenie poslancov ĽSNS do vedenia výborov

BRATISLAVA - Slovenská národná strana (SNS) sa ešte nerozhodla, či podporí zvolenie poslancov strany ĽSNS do vedenia parlamentných výborov.

slovakia

left justify in out

"Bude o tom rokovať poslanecký klub SNS," povedal na dnešnej tlačovej konferencii v Bratislave predseda NR SR a SNS Andrej Danko.

 

Zopakoval, že obsadenie opozičných postov je na opozícii. Zároveň vyhlásil, že nikdy nebude podporovať strany, ktoré sa prejavujú xenofóbne a rasisticky.

 

Kotlebovcom nechce dávať mediálny priestor. "Strana ĽSNS je len výsledok toho, ako sa spoločnosť zbulvarizovala a ako sa politici nevedeli k sebe správať," poznamenal s tým, že do politiky chce vrátiť zdravý rozum.

 

Koaličný partner SNS Most-Híd už oznámil, že poslancov ĽSNS nepodporí vo vedení výborov. Danko povedal, že zatiaľ nemá oficiálne stanoviská koaličných partnerov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies