SNS chce predložiť nové skutočnosti týkajúce sa Spišiaka

NETKY.SK • 12 Apríl 2011, 06:43 • 2 min
SNS chce predložiť nové skutočnosti týkajúce sa Spišiaka

SNS chce predložiť nové skutočnosti týkajúce sa Spišiaka

slovakia

left justify in out

img

Slovenská národná strana (SNS) údajne predloží v najbližších dňoch nové skutočnosti, týkajúce sa prezidenta Policajného zboru SR Jaroslava Spišiaka. Počas dnešného rokovania Predsedníctva SNS v Nových Zámkoch to povedal predseda strany Ján Slota. "Nebolo to len kradnutie nejakého jedného litra benzínu, ono je to o podstatne závažnejších veciach ako nejaký benzín či alkohol," uviedol Slota. "Je to predovšetkým p prepojení na skupiny ľudí, ktoré by mali byť políciou skôr naháňané," tvrdí. Zároveň skonštatoval, že podľa jeho predpokladu Spišiak vo veľmi krátkom čase odíde z postu policajného prezidenta. "A dúfam, že ho minister nebude chrániť tak, ako tomu bolo doposiaľ. Myslím, že ho to veľmi rýchlo prejde."
Podľa predsedu SNS nie je záujem zaoberať sa problémom, kto vystríhal Sátora, keď ho išli policajti zatknúť, kto ho informoval o aktivitách polície. "Prečo polícia  nepreorala oblasť, kde sa našli telá bratov Raiszovcov, keď očitý svedok tvrdí, že je tam viac zakopaných mŕtvol? Tu akoby sa nič nedialo na tomto Slovensku. Keď nie je záujem o niekom písať, môže aj vraždiť," konštatoval Slota.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona