SNS chce ísť do volieb s Tublatankou

NETKY.SK • 31 Január 2012, 08:24 • 2 min
SNS chce ísť do volieb s Tublatankou

SNS chce ísť do volieb s Tublatankou

slovakia

left justify in out

img

Slovenská národná strana (SNS) chce ísť do volieb s legendou slovenského rocku, skupinou Tublatanka. Piesne hudobníkov, ktorí v začiatkoch svojej kariéry vystupovali v národných krojoch, už dnes podfarbujú videospoty SNS. TASR to dnes potvrdila hovorkyňa strany Jana Benková.
      Skupina už súhlasila s využitím jej hudby v klipoch národniarov. "Ako vidíte v práve dnes zverejnených predvolebných videospotoch na našom webe, podfarbuje ich hudba skupiny Tublatanka. Chceme s nimi rokovať aj o ďalšej spolupráci," uviedla pre TASR.
      Na otázku, o akú spoluprácu by malo ísť a koľko bude SNS stáť, odpovedala, že cena nebola prvoradá. "Hlavného umeleckého partnera do volebnej kampane sme si vyberali podľa národného cítenia, nie podľa ceny. Môžem potvrdiť, že sme oslovili hudobnú legendu Tublatanka," vyhlásila Benková.
      Z Tublatanky pre TASR potvrdili, že ponuku od Slovenskej národnej strany dostali. "Áno, boli sme oslovení," uviedol dobre informovaný zdroj s tým, že skupina bude verejnosť informovať až v prípade, že dôjde k dohode. 

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies